18 Maig, 2019

Veray: “Girona necessita un govern que centri la seva acció i les seves polítiques en les persones i el seu benestar”La candidata del PPC a l’alcaldia de Girona ha recordat que “portem un any i mig en què l’única política que ha fet el govern de CiU ha estat la de la confrontació i això ha posat en risc la convivència a la nostra ciutat”

Per Veray “cal treballar per enfortir i millorar la cohesió a la nostra ciutat i per garantir la convivència i el benestar de tota la ciutadania”. “Hem de protegir, ajudar i cuidar la nostra gent gran, els infants, els joves i les persones més vulnerables”

La candidata Popular a l’alcaldia de Girona, Concepció Veray, ha fet campanya aquest matí al mercat de les Ribes del Ter i ha explicat algunes de les propostes dels Populars en l’àmbit de l’atenció a les persones, molt concretament a favor del benestar i de la gent gran. En aquest sentit ha dit que “Girona necessita un govern que centri la seva acció i les seves polítiques en les persones i el seu benestar”, i ha recordat que “portem un any i mig en què l’única política que ha fet el govern de CiU ha estat la de la confrontació i això ha posat en risc la convivència a la nostra ciutat”.

La líder Popular ha expressat que “cal treballar per enfortir i millorar la cohesió a la nostra ciutat i per garantir la convivència i el benestar de tota la ciutadania”, i en aquest senti ha afegit que “hem de protegir, ajudar i cuidar la nostra gent gran, els infants, els joves i les persones més vulnerables. No podem viure d’esquenes a la realitat que ens envolta”.

En aquest sentit, Veray s’ha compromès a “incrementar els recursos destinats al programa d’accions comunitàries als barris, al d’educadors al carrer, al d’atenció a la infància i als joves o al d’alimentació infantil, i ampliarem les ajudes als col·lectius més vulnerables per tal de garantir l’accés de tots ells als béns de primera necessitat”.

La candidata Popular ha explicat que per tal de facilitar l’accés a la informació sobre els programes i les ajudes de suport a les que poden accedir els ciutadans “posarem en funcionament la ‘finestreta social’ que informi i orienti de manera ràpida i eficaç a les persones en situació de necessitat, vulnerabilitat, pobresa o risc d’exclusió”.

Veray també ha volgut referir-se a la gent gran i en aquest sentit s’ha compromès a “ampliar els recursos destinats als programes d’atenció a domicili i de teleassistència” però sense oblidar que “cal invertir en programes i equipaments que ens permetin oferir a la gent gran més accions i activitats. Creiem en un envelliment actiu i per això cal posar al seu abast instruments que els motivin i els permetin seguis actius en els diferents àmbits”, i ha posat d’exemple “la col·locació de Parcs de Salut a diferents zones de la ciutat”.

Per Veray una altre àmbit important en aquest sentit és la solidaritat i la col·laboració i entesa entre gent gran i joves, i en aquest aspecte s’ha compromès a “promocionar diferents programes de solidaritat intergeneracional perquè els joves col·laborin i s’impliquin en l’atenció i la cura de la gent gran”.

Finalment, Veray ha destacat dues propostes més i ha explicat que “crearem un centre d’urgències socials, obert les 24 hores del dia durant tot l’any, que funcioni com a porta d’entrada de totes les urgències que puguin tenir les persones grans”, i seguidament ha afegit que “crearem ajuts directes per a la instal·lació d’ascensors en els blocs d’habitatges que estiguin mancats d’aquest servei, per facilitar la mobilitat de les persones grans i/o amb mobilitat reduïda”.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!