1 Abril, 2015

Veray: “El compromís del Ministeri de Foment amb la construcció d’una rotonda a la N-260 a Vilafant és ferm”31.03.2015.- La Diputada del PPC Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha visitat Vilafant aquest diumenge amb motiu de la 19ena Fira del Conill. La diputada ha aprofitat per reunir-se amb diferents col•lectius i personalitats per parlar sobre la construcció d’una nova rotonda a la N-260, a la zona de l’estació de l’AVE, i ha explicat que “el compromís del Ministeri de Foment amb la construcció d’una rotonda a la N-260 a Vilafant és ferm”. En aquest sentit, ha afegit que “això ho sap l’Alcaldessa del municipi perquè així se li ha traslladat per part del Ministeri de Foment en més d’una ocasió així com li he explicat jo personalment aquest mateix diumenge a la Fira de Conill”.

Per Veray, “cal posar en valor que, donat el caràcter prioritari que des del Ministeri de Foment se li dóna a aquesta obra, s’està treballant intensament en la redacció d’aquest projecte per poder abordar, al més aviat possible, l’obra que permeti fer realitat la construcció de la rotonda”.

Tot seguir, la líder popular ha explicat que fa pocs dies els tècnics de foment van visitar Vilafant i la zona on s’ha de construir la rotonda “per tal de comprovar sobre el terreny algunes dificultats tècniques aparegudes a fi de poder solucionar-les” i a continuació, ha afegit que “en aquests moments s’està refent el projecte per tal que els inconvenients apareguts quedin solucionats definitivament al projecte darrer, que es preveu pugui quedar aprovat de manera definitiva durant aquest mes d’abril”.

Veray ha aclarit que “tota obra pública ha de seguir el passos establerts per tal de poder ser executada i, per tant, no es pot dur a terme sense un projecte constructiu definitivament aprovat, i d’aquí la importància de tota la feina que s’ha fet i que s’està fent en aquests moments en relació a aquest tema”. La diputada ha afirmat que un cop aprovat el projecte “es procedirà a la licitació de l’obra i, posteriorment, a l’adjudicació definitiva de la mateixa i la seva execució”.

“Sóc conscient que, a les persones que viuen a la zona afectada o que utilitzen diàriament aquesta infraestructura, els agradaria que la rotonda ja estigués construïda i per això els hi demano confiança en el nostre compromís total amb la construcció d’aquesta rotonda; estem treballant tots intensament per poder fer-ho realitat al més aviat possible”, ha explicat Veray que, a més, ha destacat la insistència i la feina feta durant tot aquest temps del regidor del PPC a Vilafant, José Francisco Parra, en relació a les obres.

Finalment, Veray ha lamentat que hi ha qui vol utilitzar aquest tema de manera electoralista i considera que “enlloc de criticar constantment al Govern de l’Estat, que sí que està treballant per poder construir aquesta rotonda, aquests haurien de ser igual d’exigents i crítics amb el Govern de la Generalitat que té pendent la construcció de la ronda nord de Figueres i la prolongació de la C-31, és a dir els accessos a l’Estació d’AVE de Figueres –Vilafant”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!