7 Abril, 2019

Santamaría: “Fins i tot Ciutadans reconeix que els governs del Partit Popular mai s’han oblidat de Girona”El candidat al Congrés, Sergio Santamaría, ha visitat Vilafant aquest diumenge amb motiu de 23ena Fira del Conill, i ha gaudit d’aquesta mostra gastronòmica acompanyat de Dolors Montserrat, portaveu del PP al Congrés, i Francisco Parra, regidor del PP de Vilafant.

Durant aquesta jornada, els populars han parlat de la importància del sector ramader i agricultor a Catalunya i Dolors Montserrat ha sostingut que el PP “és el partit dels pagesos de la Catalunya rural”.

En declaracions als mitjans durant la visita, Santamaría ha aprofitat per recordar que, “fins i tot Ciutadans reconeix que els governs del Partit Popular mai s’han oblidat de Girona”. Concretament a Vilafant, ha dit, ja va fer-se una rotonda a la sortida de l’estació de l’ave, “gràcies a les gestions del nostre regidor a Vilafant, i ara treballem perquè es dugui a terme una nova rotonda davant de les vivendes del MOPU”. D’aquesta manera, “demostrem que el Partit Popular de Catalunya té com a prioritat invertir a Girona i a l’Empordà.

D’altra banda, el candidat ha afirmat que el PP treballa per la solidaritat entre espanyols i catalans. “El pròfug Puigdemont ha destruït la convivència a Catalunya i ha destrossat el seu propi partit, fins al punt que Marta Pascal ja parla de crear-ne un de nou”, ha dit. Finalment, Santamaría ha afirmat que si la Constitució segueix sense aplicar-se a Catalunya, “l’única opció és destituir democràticament als qui la incompleixen sistemàticament”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!