11 Abril, 2019

Santamaría afirma que Casado és la solució: “el 28 d’abril escollim entre democràcia o totalitarisme, entre llibertat o submissió, entre Casado o Sánchez”Sergio Santamaría, el cap de llista al congrés del PP per Girona i Enric Millo, president provincial del PP, han participat aquesta nit a l’acte d’inici de campanya a les eleccions generals.

Santamaría ha manifestat una gran satisfacció i orgull per representar Girona en el congrés: “em presento a aquests comicis amb la clara intenció de demostrar amb fets que el PP és l’únic partit que pot retornar la unitat, la democràcia i la convivència a tots els espanyols”.

Millo, per la seva part, s’ha reafirmat en la defensa dels valors del Partit Popular i en aquest sentit ha dit que “no deixaré mai de defensar les idees i els valors en els que crec, els del Partit Popular, per més que m’amenacin i m’insultin els separatistes. No podran amb mi. La meva vocació política segueix intacta”. El President ha recordat la importància de continuar, tot i que “hi ha qui ha volgut expulsar-nos perquè els hi fem nosa però no ho han aconseguit ni ho aconseguiran. Sentiu-vos molt orgullosos del que hem fet”, i seguidament ha afegit “perquè si avui Catalunya continua essent Espanya és gràcies a un govern del Partit Popular”.

El candidat al Congrés ha lamentat la fractura entre catalans, “un greuge implantat pels independentistes que només podrem combatre pel camí de la concòrdia”. Convençut de la gran feina que s’ha de fer i amb molt d’optimisme,Santamaría ha assegurat que, “amb Casado, aquest camí serà possible perquè som el partit majoritari i de referència a Espanya i a Europa”.

En aquest sentit, Santamaría ha afirmat que “el 28 d’abril escollim entre democràcia o totalitarisme, entre llibertat o submissió, entre Casado o Sànchez”. I ha afegit que “els constitucionalistes de Girona tenim una papereta inequívocament compromesa amb la concòrdia, i aquesta papereta és la del PP”.

Amb el lema “valor seguro”, Santamaría ha assegurat que el seu esforç per arribar al congrés ve motivat per les ganes “d’aconseguir a Catalunya la convivència pacífica entre catalans i aportar una verdadera revolució fiscal i baixada d’impostos”. D’altra banda, Santamaría ha destacat la importància de reformar l’educació, amb el castellà com a llengua vehicular també a Catalunya, “i amb un ensenyament de continguts que no manipuli ni oculti la nostra història comú com a gran país al món, acabant amb l’adoctrinament al que estan sotmesos els joves”.

“Siguem lliures i iguals i treballem per assolir el benestar i progrés que es mereixen tots els espanyols”, ha dit finalment Santamaría.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!