9 Abril, 2019

Santamaría: “A Girona, recolzar la nostra candidatura, és fer més fort el constitucionalisme davant l’adversari separatista i populista”A pocs dies de l’inici de campanya, Sergio Santamaría ha acompanyat a Mª Àngels Olmedo a la seva presentació en un acte de pre-campanya, on també han intervingut Cayetana Álvarez de Toledo, candidata al Congrés per Barcelona, i Alejandro Fernandez, president del PP català . El candidat al Congrés ha instat als votants a tenir un compromís ferm i valent amb el Partit Popular, “l’únic partit en condicions d’impedir la ruptura a Espanya”.

Durant el seu discurs, Santamaría ha assegurat que “no només els independentistes estan destrossant el camí a la concòrdia, sinó que s’hi suma el sanchisme”. “Pedro Sànchez té un pacte secret amb Carles Puigdemont i l’activarà la mateixa nit electoral si els números li donen per seguir a la Moncloa”, ha afirmat.

En aquest sentit, Santamaría ha lamentat que “Jordi Pujol, Artur Mas, Carles Puigdemont, Quim Torra, han estat i són la causa del malviure al nostre país i Zapatero, Sànchez, Montilla i Iceta són els facilitadors del nostre malestar”.

Santamaría ha recalcat que “mentre el separatisme no es deixi de banda democràticament a les urnes, els espanyols no tindrem la tranquil·litat necessària per centrar-nos en l’important que és resoldre els problemes dels ciutadans”. En aquest sentit, ha afegit que “ni Ciutadans ni Vox poden retreure’ns tant com per no veure que, a Girona, recolzar la nostra candidatura, és fer més fort el constitucionalisme davant l’adversari separatista i populista”. D’aquesta manera, ha recordat Santamaría la necessitat de reforçar els ciments “d’una Espanya futura, unida indissolublement a la Constitució”.

En definitiva, “hi ha molta feina a fer, i la més dura i constant ha de ser la educació i formació dels nostres joves a Catalunya”, que són els qui portaran el camí, ha assegurat Santamaría.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!