19 Desembre, 2018

Millo: “En les nostres candidatures per a les municipals defensarem la restauració del respecte a la pluralitat, a la diversitat i al pensament de tothom”01 Girona

El president provincial del Partit Popular Català a Girona, Enric Millo, ha explicat avui que “en les candidatures que presentarem de cara a les properes eleccions municipals de maig del 2019 defensarem la restauració del respecte a la pluralitat, a la diversitat, al pensament de tothom, i a la no imposició de les idees d’uns sobre les dels altres; i tot això, com sempre, en el marc de la legalitat democràtica vigent”. “Malauradament, tot això s’ha perdut en moltes institucions governades per les forces separatistes”, ha lamentat.

En aquest sentit, i en declaracions als mitjans de comunicació durant el tradicional esmorzar de Nadal del PPC de Girona amb la premsa, Millo ha assenyalat que “la nostra prioritat ara com a partit, i en el que portem mesos treballant, és la preparació de la presentació de candidatures”. “La nostra finalitat és tenir el màxim de presència possible al territori i per això, com a mínim el 85% de la població gironina podrà votar candidats del Partit Popular en els seus municipis”, ha afegit.

D’altra banda, Enric Millo ha fet referència a l’anunci de què Concepció Veray encapçalarà per cinquena vegada la candidatura de la ciutat de Girona, una persona, ha dit el president provincial del PPC, “que coneix molt bé la ciutat, la que millor la coneix del conjunt de regidors del consistori, i que es caracteritza per la seva capacitat de parlar i dialogar amb tots des de la defensa dels seus valors”.

Per últim, Millo ha manifestat que “el president de la Generalitat, Quim Torra, hauria de ser cessat per haver defensat la via eslovena en relació a la situació política que viu Catalunya”. “Torra es un bomber piròman que està atiant el foc al carrer i animant els grups radicals a ‘apretar’; i després critica els Mossos d’Esquadra per fer la seva feina amb professionalitat i evitar la confrontació de persones al carrer”, ha recordat fent referència també al que pot passar aquest divendres, assenyalant que “es preveu una situació complicada, serà una prova de foc per als dos governs però desitjo, espero i demano que no s’impedeixi el normal funcionament de la ciutat i del conjunt de Catalunya perquè les persones puguin fer vida normal”.

Per la seva banda, la portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha fet un balanç del que portem de legislatura, assenyalant que es pot resumir en “molts anuncis i grans proclames sobre temes de ciutat, però poca concreció i pocs projectes realitzats”. “I tot això lligat al sectarisme ideològic exercit per l’equip de Govern i sobretot liderat per l’alcaldessa, Marta Madrenas, que passarà a la història més per ser una hooligan de l’independentisme que no pas per tot allò que ha fet en benefici i a favor de la millora de la qualitat de vida dels gironins i de la nostra ciutat”, ha remarcat.

Així mateix, Veray s’ha referit al nou Cinema Modern, criticant que “porto 15 anys sentint dels governs municipals que serà una realitat però arribarem a les eleccions del 2019 i seguirà pendent, quan es tracta d’un equipament important per a la ciutat i per a tots els gironins”. I d’altra banda, Concepció Veray ha manifestat que “aquesta legislatura també es caracteritzarà per haver mirat cap a un altre costat -l’equip de Govern- en temes que se sabia que s’havien d’abordar: en el ple de desembre es portava una pròrroga de Transports Metropolitans del Gironès i es deia que si no es donava suport no hi hauria transport públic a Girona quan des del 88 sabien que aquest any s’acabava la vigència de la societat”.

La portaveu del PPC al consistori també ha assenyalat que “aquesta legislatura també passarem a la història per haver canviat el nom a la Plaça Constitució, un símbol que representava tots els gironins, perquè la Carta Magna ens dona cobertura a tots i és qui ens garanteix els nostres drets i llibertats”. “El dia que tinguem responsabilitats al govern de la ciutat tornarem a posar a la plaça el nom que no hauria d’haver perdut mai”, ha anunciat.

Per últim, Concepció Veray ha parlat sobre la Policia Municipal de Girona, “un col·lectiu de treballadors que, gràcies a una feina conjunta de tots -ho hem treballat molt com a partit i com a grup parlamentari- durant els últims anys, ha aconseguit poder jubilar-se a partir del 59 anys”. “Això anirà en benefici del rejoveniment de les plantilles de la policia local i en benefici de tots ells, perquè era una reclamació seva”, ha afegit lamentant que l’alcaldessa ho vegi un problema, ja que “demostra el seu desconeixement sobre el tema” i recordant que des del PPC portem “15 anys, a cada ple de pressupostos, demanant que s’ampliï la plantilla de policia local”. “El problema no ve de què 24 agents puguin prejubilar-se, sinó per la manca en la previsió i la inversió que realment es necessita pel que fa a l’ampliació de la plantilla i, per tant, per la manca de voluntat política de destinar-hi més diners”. “En lloc de destinar diners a proclames independentistes i fer autobombo, demanem a Madrenas una voluntat clara per invertir més en l’ampliació de la policia local”, ha conclòs.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!