20 Novembre, 2017

Millo: “El PP és l’única opció política que garanteix que els separatistes mai se sortiran amb la seva”presentacio candidatura a figieres 18.11.2017El president provincial del PPC de Girona ha explicat que “si avui presentem aquesta candidatura és perquè el President Rajoy ha pres les mesures necessàries per frenar l’independentisme”. “El dia 21 de desembre  votarem, i tant que votarem, i ho farem en unes eleccions democràtiques, amb garanties, amb llibertat i dins el marc legal vigent”

Mª Àngels Olmedo, cap de llista del PPC per Girona ha explicat que “presentem una llista renovada, formada per persones preparades i il·lusionades en treballar per allò que és prioritari en aquests moments, restituir la convivència i recuperar l’impuls econòmic de les nostres comarques”

El president provincial del PPC de Girona i delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo ha acompanyat aquest matí a la cap de llista del Partit Popular Català de Girona en les eleccions autonòmiques del pròxim 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo i a tota la candidatura, en la presentació d’aquesta en el municipi de Figueres. Després de la fotografia de la candidatura Millo ha explicat als mitjans de comunicació que “és una candidatura formada per persones valentes, amb les idees clares i compreses en la defensa de la unitat i la recuperació de la  convivència i la concòrdia que els independentistes han trencat”. “Un grup de persones treballadores i il·lusionades en aportar el seu granet de sorra en la millora de la qualitat de vida de tots els gironins i les gironines”. I seguidament ha afegit que “totes elles representen com ningú els valors de la llibertat i la democràcia”.

El president popular que ha volgut agrair a tots els membres del PPC de Girona la seva “fermesa i compromís” ha afirmat que “el PP és l’única opció política que garanteix que els separatistes mai se sortiran amb la seva. Ja ho hem demostrat” i ha recordat que “si avui presentem aquesta candidatura és perquè el President Rajoy ha pres les mesures necessàries per frenar l’independentisme”. En aquest sentit Millo ha explicat que “el dia 21 de desembre  votarem, i tant que votarem, i ho farem en unes eleccions democràtiques, amb garanties, amb llibertat i dins el marc legal vigent. I això és possible gràcies al President Rajoy que és qui les ha convocat”.

Finalment Millo ha fet una crida a tots els catalans i catalanes que el 21 de desembre vagin a votar i els hi ha demanat que “trenquin el seu silenci votant i que ens ajudin a fer realitat allò que la majoria de catalans volem i creiem, un Govern a Catalunya que reconstrueixi la convivència, que governi per a tots i que es preocupi per donar solució als problemes reals dels catalans”.

La cap de llista popular Mª Àngels Olmedo per la seva part ha explicat que “presentem una llista renovada, formada per persones preparades i il·lusionades en treballar per allò que és prioritari en aquests moments, restituir la convivència i recuperar l’impuls econòmic de les nostres comarques”. “Agraeixo a totes elles que hagin acceptat formar part de la candidatura i la confiança que tots ells m’han fet”.

Olmedo s’ha compromès a “treballar intensament per donar més i millors oportunitats a tots els gironins i millorar la seva qualitat de vida”, i ha explicat que “ens presentem amb un projecte fet des de Girona i per les comarques gironines. Amb compromisos i accions concretes amb les nostres comarques”.

Finalment Olmedo ha explicat que “farem una campanya en positiu, presentant propostes, accions i mesures per a la millora de la qualitat de vida dels gironins i gironines, perquè nosaltres volem confrontar projectes i programes no enfrontar famílies, amics, veïns o companys de feina com han fet i fan els independentistes”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!