29 Març, 2015

Mª Àngels Olmedo escollida candidata del PPC a l’Alcaldia de FigueresOlmedo encapçalarà la candidatura del PPC a Figueres en les eleccions municipals del 24 de maig per segona vegada.

28.03.2015.- A la reunió del Comitè Electoral del PPC celebrat ahir es va aprovar el nomenament de Mª Àngels Olmedo com a candidata del PPC a l’Alcaldia de Figueres. Així doncs, Olmedo encapçalarà la candidatura popular a Figueres a les eleccions municipals del 24 de maig per segona vegada. En aquest sentit, la candidata popular ha dit que està “molt il•lusionada i alhora molt agraïda per la confiança dipositada de nou en mi per part de la direcció del meu partit, tant a Girona com a Catalunya”.

Olmedo, ha explicat que “el nostre objectiu és que el proper 24 de maig més figuerencs dipositin la seva confiança en nosaltres, i estic convençuda que així serà perquè ens avala la feina ben feta durant aquesta legislatura”. La candidata popular ha explicat que “durant aquests 4 anys hem fet una oposició ferma i responsable posant la ciutat i els figuerencs en el centre de la nostra acció política i fugint d’interessos partidistes”, i seguidament ha afegit, “cosa que no han fet altres formacions polítiques que s’han dedicat, elles sí, a portar al ple de l’ajuntament temes que res tenien a veure amb la millora de la ciutat de Figueres i de la qualitat de vida de la seva gent, que només perseguien desgastar l’actual Govern de l’Estat 11004579_949794798365325_1006868131385317737_oliderat per Mariano Rajoy”.

Mª Àngels Olmedo ha afirmat que “en aquests moments estem acabant d’enllestir el programa electoral amb el que ens presentarem a les properes eleccions municipals”. Un programa, ha afegit Olmedo, “fet des de Figueres i per Figueres i que explicarem personalment a tots el figuerencs mitjançant una campanya propera, de contacte directe amb els ciutadans” i, en aquest sentit, ha conclòs, “des del Grup Municipal del PPC de Figueres fa mesos que ja estem treballant en aquest camí, exemple d’això n’és la campanya que varem dur a terme al llarg de varis mesos per recollir de primera mà les propostes dels ciutadans, així com les seves inquietuds, i tot allò que creuen que cal millorar a Figueres”.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!