14 Abril, 2019

La queixa de Santamaría al Parlament Europeu provoca el processament dels màxims responsables de la CCMASergio Santamaría, cap de llista al congrés del PP per Girona, ha visitat avui Sant Feliu de Guíxols, acompanyat del candidat a l’alcaldia, Toni Sánchez. Durant el passeig electoral Santamaría ha aprofitat per parlar de la resposta que va donar ahir TV3 al Parlament Europeu, després de que el mateix candidat presentés, fa ja dos anys, una queixa per la manipulació constant per part de la cadena. En aquest sentit, ha afegit, “és necessari que no hi hagi impunitat en aquestes gravíssimes irregularitats comeses per la cadena i per l’incompliment de la seva funció de servei públic”. El candidat popular, doncs, ha participat del fet que processin als màxims responsables de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Vicenç Sanchís, Saul Gordillo i Núria Llorach (TV3 i Catalunya Ràdio). Santamaría ha afirmat que no s’ha sorprès “que la resposta hagi estat la omissió de la veritat”. Finalment, s’ha mostrat satisfet de que es dugui a terme aquesta investigació, després que els eurodiputats independentistes demanessin l’arxiu de la petició.

Per la seva part, Toni Sànchez ha debatut amb el candidat temes tant importants pel poble com les necessitats de millora en àmbits de neteja, seguretat, transport públic o turisme.

En aquest sentit, Santamaría ha afirmat que una de les propostes principals del Partit Popular a Catalunya és augmentar la inversió en turisme, més concretament a la Costa Brava. Sant Feliu de Guíxols és un dels principals pobles d’atracció turística, actualment en detriment, i “és essencial invertir en hostaleria, fomentar la ocupació i retornar el volum de turisme sostenible”, ha dit.

Per últim, el candidat al congrés ha assenyalat la necessitat de millorar la seguretat ciutadana, donat que St Feliu només disposa d’un cos de policia d’uns 30 agents, dels quals 13 en son interins. “La plantilla és insuficient per atendre els problemes de seguretat del municipi” ha lamentat Santamaría, i ha afegit que, “juntament amb Toni Sánchez, treballarem per oferir les solucions adequades i ampliar plantilla, per això és important aconseguir concentrar el vot al Partit Popular el proper 28 d’abril”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!