19 Gener, 2018

Gràcies al PPC de Figueres, l’Ajuntament invertirà 85.000 euros en equipaments esportius a Horta Capallerafoto OlmedoLa portaveu del PPC a l’Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, explica que “vam reclamar que aquesta partida s’inclogués en els pressupostos del 2017 i, per tant, arriba amb molt retard, però gràcies al nostre treball, constància i insistència en el projecte, aviat serà una realitat”

La portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, ha anunciat avui que “gràcies a una proposta del nostre partit, l’Ajuntament invertirà 85.000 euros en equipaments esportius a la zona d’Horta Capallera, tals com la reforma de la pista existent de bàsquet de 3×3, la construcció d’una pista de petanca i una altra de tenis de taula, entre d’altres”.

Olmedo ha lamentat, però, que “vam reclamar que aquesta partida s’inclogués en els pressupostos del 2017 i per tant, arriba amb molt retard”. “Tot i així, gràcies al nostre treball, constància i insistència en el projecte, aviat seran una realitat aquests equipaments esportius tan reclamats pels veïns i veïnes de la zona”, ha afegit.

Així mateix, la portaveu del PPC a l’Ajuntament de Figueres ha explicat que “des del Partit Popular continuarem treballant perquè tots els acords als vam arribar en els pressupostos del 2017 i els del 2018 tirin endavant perquè la ciutat en surti reforçada”. “Figueres i el benestar del figuerencs són les nostres prioritats”, ha remarcat.

Maria Àngels Olmedo ha fet aquestes declaracions després de mantenir una trobada amb el regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament, el president de l’Associació de Veïns d’Horta Capallera, membres de la Junta i veïns de la zona, en la que s’ha arribat a un acord “satisfactori” per tal de tirar endavant definitivament el projecte. “Ara només cal que passi per la Junta de Govern i posar-ho en marxa”, ha especificat.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!