31 Maig, 2013

Es constitueix la junta local del PPC de BanyolesPPCBanyolesEl PPC va constituir ahir al vespre la seva junta local de Banyoles i va escollir com a president d’aquesta Xavier Masdemont. L’acompanyarà Adela Ejarque, qui va ser escollida secretària de la junta.

Xavier Masdemont va ser el cap de llista del PPC per Banyoles a les darreres eleccions municipals i actualment és el secretari de l’àrea de mobilització del partit a Girona. Per Masdemont, la constitució de la junta “era un assignatura pendent”, i creu que ajudarà “a consolidar el partit a Banyoles i a la comarca del Pla de l’Estany”.

Masdemont destaca la tendència positiva dels resultats electorals a Banyoles en els darrers anys i considera que “malgrat ser un municipi difícil per al Partit Popular, avancem”. En aquest sentit, el president local ha dit que “la gent que se sent banyolina, catalana i espanyola trobarà en nosaltres un gran suport”, i destaca que “estem oberts a escoltar les peticions dels banyolins i banyolines i a buscar solucions als seus problemes”. “Estem il·lusionats i esperem que amb el treball de la junta cada cop més gent entengui els nostres plantejaments i s’acosti a nosaltres per parlar de la política municipal”, ha conclòs Masdemont.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!