22 Abril, 2016

El PPC destaca que “la feina dels diputats al Parlament ha de ser un reflex de les necessitats dels veïns dels municipis”GarcíaCuevas_FigueresLa diputada del PPC María José García Cuevas es reuneix amb representants de l’ONCE a Figueres “per atendre els seus problemes i veure en què els podem ajudar des del Parlament”

Recorda que “gràcies al PPC es va aprovar una esmena als pressupostos de l’Ajuntament de Figueres dotada amb 40.000 euros per a l’eliminació de barreres arquitectòniques”

La diputada del Partit Popular Català al Parlament de Catalunya María José García Cuevas ha destacat que “la feina dels diputats al Parlament ha de ser un reflex de les necessitats dels veïns dels municipis”. “La nostra acció s’ha de dirigir a solucionar els seus problemes”, ha destacat.

García Cuevas ha fet aquestes declaracions durant una visita a Figueres, que tal i com ha explicat “s’emmarca dintre d’un pla de visites territorials que estem fent tots els diputats del PPC al Parlament de Catalunya”. “L’objectiu és apropar la tasca parlamentària a la gent dels municipis, i per això ens reunim amb associacions, empreses, militants i  entitats, entre d’altres”, ha afegit.

La diputada del PPC s’ha reunit amb representants de l’ONCE a Figueres “per atendre els seus problemes i veure en què els podem ajudar”, ha assenyalat explicant que “hem estat parlant de la necessitat d’adaptar la ciutat eliminant barreres arquitectòniques”. I en aquesta línia, García Cuevas ha celebrat que gràcies al grup municipal del PPC de Figueres es va aprovar una esmena als pressupostos de l’Ajuntament per aquest sentit que està dotada amb 40.000 euros.

Així mateix, la diputada del PPC ha explicat que “hem volgut parlar amb l’ONCE perquè ens ajudin a identificar els llocs amb més necessitats en aquest sentit, per a què l’eliminació de barreres es faci on és més necessari”. “Ens interessa molt la seva opinió i les seves propostes concretes”, ha sentenciat.

Per la seva banda, la portaveu del PPC a l’Ajuntament de Figueres, Mª Àngels Olmedo, ha assenyalat que “seria bo que cada vegada que es fes una obra la supervisés algú amb alguna discapacitat, ja que, per desgràcia, són els el que més entenen i saben perfectament quines són les seves necessitats concretes”. “Per tant, pensem que haurien de donar el seu punt de vista i si s’escau, el vistiplau, a cada una de les obres que es facin en aquest sentit”, ha conclòs.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!