10 Desembre, 2014

El PPC demana una dotació de personal adequada per garantir la seguretat al Puig de les BassesMILLO GIRONA 15112014El grup parlamentari del Partit Popular Català presentarà una proposta de resolució al Parlament per demanar la dotació necessària de personal i l’obertura immediata de la unitat d’infermeria de la presó del Puig de les Basses per garantir la seguretat dels interns i dels treballadors i el correcte funcionament del centre. Així ho ha explicat el president provincial del PPC a Girona i portaveu parlamentari, Enric Millo, qui considera “inadmissible” que “després d’anys de retard es posi en funcionament el centre sense els recursos necessaris”.

“Prous dificultats tenen aquests centres per la seva naturalesa com perquè des de l’administració dificultin encara més el seu dia a dia”, ha dit Millo apuntant a la falta de personal com “un risc per reclusos i treballadors” i “un fre a la correcta i completa operativitat de les instal·lacions”. Ambdues conseqüències s’han posat de manifest recentment amb dos incidents diferents en els que una interna ha mort i un intern ha resultat ferit després de calar foc a la cel·la. D’altra banda, s’hi suma el fet que no es pogués obrir el mòdul de Joves el passat 3 de desembre com estava previst per falta de personal.

Per aquests motius, els populars demanen que es doti el centre penitenciari Puig de les Basses del personal necessari per garantir la seguretat dels interns i dels treballadors i el correcte funcionament del mateix i que s’obri immediatament la unitat d’infermeria i es garanteixi l’assistència sanitària les 24 hores al centre.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!