27 Juny, 2013

El PPC demana al conseller de Territori que “faci les actuacions pendents per reduir la sinistralitat a la C-63 i la N-141e”El diputat del Partit Popular, Jordi Roca, ha exigit avui al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que “expliqui les actuacions pendents per reduir la sinistralitat a les carreteres C-63 i N-141e, més coneguda com carretera de la vergonya”.

En aquest sentit, Roca ha demanat al Govern que compleixi les resolucions aprovades al Parlament de Catalunya per “fer les variants d’Anglès i Bescanó, i ampliar la calçada entre Anglès, Bescanó i Salt”. “D’aquesta manera, es milloraria l’estat d’aquestes carreteres, i es reduiria l’índex d’accidentalitat”, ha afegit.

Així mateix, el diputat popular ha assenyalat que “si el Govern creu que no és viable fer aquestes variants i l’ampliació de calçada, volem que presenti alternatives de manera urgent”.

Finalment, Roca ha denunciat que “la falta de pressupostos de la Generalitat per aquest 2013 atempta clarament contra la seguretat a les carreteres catalanes”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!