24 Gener, 2019

El PPC de Girona aprova el nomenament dels caps de llista de Torroella de Montgrí, Calonge, i Riells i ViabreaEl president provincial del PPC de Girona, Enric Millo, ha explicat que “en la reunió d’avui, el Comitè Electoral provincial del PPC de Girona ha aprovat que Andrés Navarrete, Alberto Mas i Antonio Ramos encapçalin la candidatura del PPC a les pròximes eleccions municipals a Torroella de Montgrí, Calonge, i Riells i Viabrea, respectivament”

El Partit Popular Català de Girona segueix tancant els caps de llista de les seves candidatures per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

Així mateix, el president provincial del PPC de Girona, Enric Millo, ha explicat que “en la reunió d’avui, el Comitè Electoral provincial del PPC de Girona ha aprovat que Andrés Navarrete, Alberto Mas i Antonio Ramos encapçalin la candidatura del PPC a les pròximes eleccions municipals a Torroella de Montgrí, Calonge, i Riells i Viabrea, respectivament”. Millo ha remarcat que “amb el nomenament d’aquests tres caps de llista seguim combinant experiència i renovació”.

El líder Popular ha explicat que “a Torroella de Montgrí seguim confiant en Andrés Navarrete, una persona preparada i amb experiència de Govern, i molt implicada en el dia a dia del seu municipi”, i en aquest sentit ha recordat que “va formar part de l’equip de Govern municipal del 2011 al 2015 com a 3er tinent d’alcalde de seguretat ciutadana i protecció civil, i va fer una feina extraordinària”. Pel que fa a Riells i Viabrea, el PPC ha optat per la continuïtat i repeteix el mateix cap de llista que l’any 2015 mentre que pel que fa a Calonge, Millo ha explicat que ”encapçala la candidatura per primera vegada Alberto Mas, un professional de l’àmbit econòmic que ha centrat la seva activitat laboral a la promoció de projectes empresarials a l’exterior”.

Finalment Millo ha dit que “tots ells són persones molt compromeses amb els seus municipis”. “Estic convençut que el 26 de maig obtindran un bon resultat i això ens permetrà recuperar i millorar la nostra presència en els ajuntaments d’aquests tres municipis”, ha conclòs.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!