14 Novembre, 2014

El PPC de Figueres inicia una campanya per recollir propostes dels veïns per millorar la ciutat247962_230357830309029_1093892_nLa portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Figueres, Mª Àngels Olmedo, ha explicat que a finals d’aquest mes iniciaran una campanya per recollir propostes dels veïns de cares a elaborar el programa electoral de les properes eleccions municipals. Olmedo explica que “volem saber què és el que més preocupat els figuerencs”, i afegeix que “també volem que ens facin arribar les seves propostes perquè entre tots puguem fer de Figueres una ciutat millor”.

Els populars instal·laran una carpa a diferents barris de la ciutat durant les properes setmanes per tal que qui vulgui s’hi pugui adreçar a contestar un petit qüestionari sobre els temes que més els preocupen i puguin aportar les seves idees o suggeriments. “Volem anar barri a barri per saber què preocupa a cadascun i tenir una visió acurada del que necessita la ciutat”, explica Olmedo.

“Tota aquesta informació ens ajudarà a identificar millor les necessitats de la ciutat”, considera Olmedo, i afegeix que “d’aquesta manera també podrem fer un programa més adaptat al que Figueres i els figuerencs necessiten”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!