22 Desembre, 2016

El PP de Figueres demana a l’equip de Govern que treballi per arribar a un acord amb els representants sindicals perquè es desconvoqui la vaga d’Ecoserveismaria-angels-olmedoLa portaveu del PP a la localitat, Maria Àngels Olmedo, assenyala que “esperem que el Govern de Figueres i els representants sindicals no s’aixequin de la taula negociadora sense arribar a un acord, pel bé de la ciutat i pel bé dels treballadors d’Ecoserveis”

La portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, ha reclamat avui a l’equip de Govern de la localitat que “treballi per arribar a un acord amb els representants sindicals d’Ecoserveis per tal que es desconvoqui la vaga dels treballadors de neteja, enllumenat i jardineria”.

Així mateix, Olmedo ha assenyalat que “esperem que el Govern de Figueres i els representants sindicals no s’aixequin de la taula negociadora pel bé de la ciutat i pel bé dels treballadors d’Ecoserveis, ja que avui és el segon dia de vaga consecutiu”.

En aquest sentit, la portaveu del PP de Figueres ha recordat que “quan l’actual conseller de Cultura, Santi Vila, era alcalde de la localitat, es varen  establir els acords salarials i laborals dels treballadors d’Ecoserveis”. “És un tema que va començar amb mal peu i ara els figuerencs estem pagant les conseqüències”, ha lamentat.

Per tot plegat, María Àngels Olmedo ha reclamat que “es faci un esforç per part de tots”. “És urgent que se solucioni aquest problema l’abans possible”, ha conclòs.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!