20 Juliol, 2017

El PP de Figueres anuncia que la Tresoreria General de la Seguretat Social cedirà a l’Ajuntament 4 solars per fer aparcament públic gratuïtmaria-angels-olmedoLa portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, destaca que “aquesta cessió és una mostra més del compromís del Partit Popular i del Govern d’Espanya amb els veïns i les veïnes de Figueres”

La portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, ha anunciat avui que “la Tresoreria General de la Seguretat Social cedirà a l’Ajuntament de Figueres quatre solars situats al carrer Migdia cantonada amb el carrer Fortià, per tal de fer aparcament públic gratuït”.

Olmedo ha explicat que “els solars tenen un total de 1.621 metres quadrats de superfície”. “L’acord entre ambdues parts -Ajuntament i Tresoreria- ja està tancat, així que només està pendent la formalització de la signatura del conveni en les properes setmanes”, ha avançat la portaveu Popular.

Tanmateix, la portaveu del PPC a l’Ajuntament ha assenyalat que “un cop es formalitzi la cessió, el consistori haurà d’encarregar-se de l’adequació dels solars per tal que en un futur pròxim puguin esdevenir aparcament públic gratuït, el que serà molt beneficiós per a tots els figuerencs”.

Per tot plegat, Olmedo, que va ser qui va fer la proposta des del grup municipal del PPC de la localitat, ha destacat que “aquesta cessió és una mostra més del compromís del Partit Popular i del Govern d’Espanya amb els veïns i les veïnes de Figueres”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!