24 Abril, 2013

El Govern del PP desencalla el projecte de la futura variant d’OlotIMG_0387La diputada del Partit Popular al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha explicat avui que “el Govern del PP fa temps que treballa per desencallar el projecte de la variant d’Olot”. Ha estat després de mantenir una reunió aquest matí amb el Director General de Carreteres de l’Estat, Jorge Urrecho i a la que també ha assistit la portaveu del PPC a l’Ajuntament d’Olot, Júlia Sala, i altres membres del consistori, entre ells l’alcalde. A la reunió també hi ha estat present el responsable de carreteres de l’Estat a Catalunya, Juan José Barios.

De fet, Urrecho, Barios i Veray ja s’havien reunit anteriorment per tractar aquest assumpte. “Si avui el ministeri pot dir que a finals d’any possiblement l’estudi informatiu podrà ser exposat al públic és perquè s’hi ha estat treballant intensament des de fa mesos”, ha dit Veray, i ha explicat que “els socialistes havien tingut el projecte totalment aturat des del 2009 i així se’l va trobar el Partit Popular quan va arribar al Govern”.

Aquesta variant és una infraestructura reivindicada des de fa temps pel territori per poder descongestionar el centre del municipi. Per Veray, “la reunió ha estat molt satisfactòria perquè ha quedat clar el compromís de l’Estat amb la variant d’Olot i que farà la part que li toca”. “S’ha creat molta confusió al voltant del projecte i el paper de l’Estat, quan l’actitud des del principi hauria d’haver estat la que s’ha mantingut avui, de diàleg i col•laboració”, ha dit la diputada popular, qui s’ha mostrat confiada que “avui hagi quedat clar el compromís del Govern del PP i que ja hi estem treballant”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!