5 Març, 2015

Article publicat a Viladeroses.cat: El regidor de Roses, Manel Escobar, es mostra fart que es faci demagògia per atacar sempre al PPManel Escobar va defensar al govern espanyol per l’aplicació de la nova Llei de l’Impost sobre Societats a entitats sense ànim de lucre

manel_escobar_plefebrer

El portaveu del PPC de Roses va dir prou i va defensar, arran d’una moció presentada per CiU i votada a favor pel PSC i els regidors No Adscrits, l’aplicació de la nova Llei de l’Impost sobre Societats. Una reforma que implica obligacions fiscals i tributàries a les entitats sense ànim de lucre, com per exemple, per presentar la declaració per totes les seves rendes, sigui quin sigui el volum d’ingressos de l’entitat.

Després que la moció per instar al govern espanyol a modificar aquesta llei fos aprovada, el regidor del PPC de Roses va voler explicar perquè el seu grup estava en contra d’aquesta proposta i va assenyalar que “el fet de l’obligatorietat de presentar un Impost sobre Societats no vol dir que s’hagi de tributar per això, sinó que és per tenir un major control del diners que es mouen en un ens públic”. En aquest sentit, Manel Escobar s’ha referit a les subvencions que dóna l’Ajuntament de Roses a les associacions de la Vila, per assenyalar que “totes les entitats que tinguin ingressos inferiors als 50.000 euros no hauran de presentar l’Impost de Societats”.

Cal recordar que l’anterior llei preveia una excepció a l’obligatorietat de presentar la declaració de l’Impost de Societats quan els ingressos no superin 100.000 anuals, entre d’altres apartats.
Manel Escobar va remarcar en la seva intervenció que “el que estan fent aquí és una mica de demagògia atacant sempre al PP, dient que ho fa tot malament, i no, l’única cosa que estem fent nosaltres és Llei, Transparència i Control sobre la despesa. Res més. I no donarem suport a aquesta moció”, va concloure.

La moció de ‘suport a la simplificació de les obligacions tributàries per les entitat sense ànim de lucre, i aprovada per majoria, exceptuant els tres del PP,  es notificarà al Ministeri d’Hisenda, als grups parlamentaris i a la Mesa del Congrés dels diputats, així com a les associacions i entitats sense ànim de lucre de Roses.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!