12 diciembre, 2017

Olmedo: “Un Partit Popular fort a Catalunya és garantia de creixement econòmic i progrés per a les noves generacions”01. olmedo i millo nngg lloret de marLa cap de llista del Partit Popular Català de Girona per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha assegurat  avui que “un Partit Popular fort a Catalunya és garantia de creixement econòmic i progrés per a les noves generacions”. “Perquè això passi, a partir del proper 21 de desembre cal acabar definitivament amb el procés separatista, i tornar al camí de la serenitat i del creixement, i això només ho pot garantir el Partit Popular”, ha afegit.

Durant un acte celebrat a Lloret de Mar amb Noves Generacions, on ha participat el president provincial del PPC de Girona i delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i el president de Noves Generacions del PP, Diego Gago, la cap de llista del PPC de Girona ha explicat que “des del Partit Popular apostem per la joventut”. I en aquest sentit, ha anunciat que, “tal i com consta en el nostre programa electoral, ens comprometem a multiplicar les beques en investigació i les ajudes a innovadors i emprenedors, a més d’impulsar programes de microcrèdits per a projectes empresarials de joves”.

Així mateix, Olmedo ha anunciat que “també reduirem les taxes universitàries un 30% en primera convocatòria perquè Catalunya deixi de ser de ser la comunitat autonòmica amb l’educació universitària més cara d’Espanya”.

D’altra banda, el president provincial del PPC de Girona, Enric Millo, ha explicat que “el vot útil per a aquells que defensen una Catalunya constitucional i cohesionada és el vot al Partit Popular, perquè ara tenim l’oportunitat de generar una nova etapa de convivència i de concòrdia”. “És el vot que realment garanteix un govern constitucionalista, que pensi i escolti a tothom”, ha afegit.

En aquesta línia, Millo ha remarcat que “el Partit Popular avala la política del govern espanyol de Mariano Rajoy, que ha permès recuperar la normalitat i la legalitat democràtica de l’Estatut d’Autonomia i la Constitució”. “Si el dia 21 hi ha una gran participació, estic convençut que s’obrirà una etapa nova d’il·lusió i d’esperança per a tots els catalans, i posarem punt i final a aquest últim bienni negre”, ha conclòs.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!