4 diciembre, 2017

Olmedo: “Per posar punt i final al procés separatista, el Partit Popular ha de ser el protagonista del futur govern català”01.inicicampanyappcgironaLa vicesecretària general d’Acció Social del PPC, Concepció Veray, assenyala que “l’enemic real de l’independentisme és el Partit Popular; a qui realment tem i té por Puigdemont és al PP perquè ja ha comprovat que som ferms en la defensa de la legalitat, l’ordre constitucional, la unitat, la llibertat i la democràcia”

La cap de llista del Partit Popular Català de Girona per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha assegurat avui que “per posar punt i final al procés separatista, el Partit Popular ha de ser el protagonista del futur govern català”. “El 21 de desembre hem de ser la clau per una reconciliació justa; qui ho va trencar tot ha de pagar la factura d’aquesta fractura”, ha afegit.

En l’acte d’inici de campanya del PPC de Girona, Olmedo ha explicat que “avui comencem un camí que ens portarà cap a una de les eleccions més importants de la nostra història, i és gràcies al president del Govern d’Espanya, Mariano Rajoy, que el dia 21 tindrem urnes de veritat”. “Podrem decidir entre tenir un Parlament que segueixi les directrius dels independentistes i d’una part de la societat, o un que treballi per a tots els catalans, sense distinció ni exclusions per com es pensi”, ha afegit.

Durant el seu discurs, Maria Àngels Olmedo ha demanat el vot al Partit Popular perquè “hem frenat a aquells que volien trencar el nostre país i la nostra societat, i perquè si som més forts a Catalunya el canvi estarà garantit i podrem viure tots més tranquils”. “Els polítics separatistes irresponsables han sigut el problema, i Espanya és la solució”, ha afegit explicant que “el Partit Popular amb la seva experiència, intel·ligència i fermesa al capdavant del Govern d’Espanya ha iniciat aquest canvi a Catalunya”. I per tot plegat, la cap de llista Popular ha demanat a tots els gironins i gironines “un aval per poder obrir una nova etapa on no existeixin catalans de primera ni de segona, on tothom sigui respectat i ningú assenyalat per pensar diferent”.

Durant l’acte també ha intervingut la vicesecretària general d’Acció Social del PPC, Concepció Veray, qui ha recordat que “l’enemic real de l’independentisme és el Partit Popular; a qui realment tem i té por Puigdemont és al PP perquè ja ha comprovat que som ferms en la defensa de la legalitat, l’ordre constitucional, la unitat, la llibertat i la democràcia”. “Puigdemont sap que mentre nosaltres governem Espanya i siguem forts a Catalunya, ells i els seus plans independentistes no tenen res a fer”, ha afegit.

Així mateix, Veray ha posat de manifest que “Marta Pascal deia fa pocs dies que el 21D va de Puigdemont o Rajoy, però jo ho diria d’una altra manera: va d’irresponsabilitat, il·legalitat i antidemocràcia, antieuropeisme i anti tot, que és el que representa Puigdemont, o de responsabilitat, estabilitat, ordre constitucional i estatutari, Unió Europea, respecte a la llei i a la legalitat democràtica vigent, que és el que representa el govern de Mariano Rajoy i el Partit Popular”.

Finalment, la vicesecretària general del PPC ha assegurat que “som l’única garantia que l’independentisme mai se sortirà amb la seva, a partir del dia 22 de desembre caldrà al capdavant del Govern un partit que sàpiga gestionar i governar, com ja hem demostrat, i per tant, un PP fort i decisiu que sàpiga el que s’ha de fer i com”, ha remarcat.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!