13 diciembre, 2017

Olmedo: “La nostra prioritat és formar un govern català que respecti l’Estat de Dret com a base de la convivència democràtica i el creixement econòmic”btyLa cap de llista del Partit Popular Català de Girona per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha assegurat  avui que“la nostra prioritat és formar un govern català que respecti l’Estat de Dret com a base de la convivència democràtica i del creixement econòmic, perquè només així aconseguirem que hi hagi una Catalunya líder dins d’una Espanya forta i decisiva a Europa”.“Es necessari que el partit que va cessar els secessionistes i va convocar les eleccions sigui fort al Parlament de Catalunya”, ha afegit.

En declaracions als mitjans durant una vista al mercat setmanal de Salt, Olmedo ha assenyalat que “des del Partit Popular treballarem incansablement per superar el clima de divisió social que ha generat el procés separatista”. “Volem que els carrers de Girona i de tota Catalunya tornin a ser un espai de trobada cívic, i no de confrontació”, ha manifestat.

D’altra banda, la cap de llista del PPC de Girona ha explicat que “el Partit Popular garanteix l’estabilitat política, el bon govern i les mesures fiscals necessàries per recuperar l’economia”. “I perquè això passi la nostra recepta és menys impostos, una millor gestió i més benestar”, ha afegit.

Finalment i aprofitant la visita a Salt, Maria Àngels Olmedo ha anunciat que “tal i com consta al nostre programa electoral, ens comprometem a impulsar la construcció de l’Escola Gegant del Rec, i del nou edifici de l’Escola Les Arrels de la localitat, aquest últim completament en barracons”. I en aquesta línia, Olmedo ha lamentat que com a conseqüència de la mala gestió dels anteriors governs de la Generalitat, “Girona té actualment un total de 306 barracons, i fins i tot 27 escoles estan formades íntegrament per barracons”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!