30 enero, 2018

Olmedo es mostra “totalment contrària” a què la plaça de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres sigui batejada com a plaça 1-Omaria-angels-olmedoLa portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Figueres anuncia que votarà en contra de la moció i assegura que “l’únic que s’aconsegueix amb aquest tipus de propostes és alimentar la crispació i l’enfrontament a la ciutat”

La portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, s’ha mostrat avui “totalment contrària” a què la plaça de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres sigui batejada com a plaça 1 d’Octubre de 2017, tal i com reclama la CUP en una moció que se sotmetrà a debat i votació en el proper ple de l’Ajuntament, que tindrà lloc aquest dijous.

Olmedo ha anunciat que “des del PPC votarem en contra d’aquesta moció”. “L’únic que s’aconsegueix amb aquest tipus de propostes és alimentar la crispació i l’enfrontament a la ciutat”, ha afegit remarcant que “això és el contrari al que cal fer, que és treballar en favor de la convivència i del benestar del conjunt dels figuerencs”.

Així mateix, Maria Àngels Olmedo ha explicat que “estic convençuda que la majoria de veïns i veïnes de Figueres no volen que cap espai del municipi porti el nom de l’1-O”. “I passi el que passi al ple, per a nosaltres aquesta plaça sempre serà la de l’Institut Ramon Muntaner”, ha manifestat.

Per últim, la portaveu del PPC a l’Ajuntament de Figueres ha fet una crida a la resta de grups municipals perquè “com el PPC, també es posicionin en contra d’aquesta moció”. “Espero i desitjo que la proposta no s’aprovi i que per tant, no es traslladi a la Comissió del Nomenclàtor per a la seva tramitació”, ha conclòs.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!