18 diciembre, 2017

Olmedo: “El vot al Partit Popular és un vot a favor d’Espanya, de la Constitució, de la llei, de la concòrdia i dels interessos dels catalans”01. olmedo blanesLa cap de llista del Partit Popular Català de Girona per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha assegurat  avui que “el vot al Partit Popular és un vot a favor d’Espanya, de la Constitució, de la llei, de la concòrdia i dels interessos del conjunt dels catalans”. “Tot el contrari que l’independentisme, que només ha creat caos prescindint de la llei i passant per sobre de l’Estat de Dret”, ha criticat assegurant que “el vots al Partit Popular no serviran en cap cas per pactar ni amb els independentistes ni amb l’extrema esquerra”.

La candidata Popular ha afirmat que “el separatisme ha danyat l’economia i el benestar: han caigut les reserves turístiques i les vendes als comerços, es creen menys empreses i altres se’n van”, ha afegit explicant que “per tot plegat, el Govern d’Espanya ha hagut de reduir la previsió del creixement per l’any vinent al 2,3%”. Per aquest motiu, Olmedo ha manifestat que “el vot al Partit Popular és un vot útil i segur per la creació d’ocupació, pel creixement econòmic, per garantir les pensions i per mantenir el bon funcionament dels serveis públics”.

D’altra banda, la cap de llista Popular ha detallat algunes de les propostes en matèria de turisme del programa electoral del PPC de Girona. En aquest sentit, Olmedo ha explicat que “a diferència del que ha fet el Govern de la Generalitat durant els últims anys, potenciarem el turisme de fires, congressos i trobades professionals, a més de les marques ‘Girona-Costa Brava-Pirineus-Girona’ en totes les fires internacionals amb presència espanyola”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!