17 diciembre, 2017

Olmedo: “El vot al Partit Popular és l’únic vot útil per liquidar l’independentisme”01. sant feliuLa cap de llista del Partit Popular Català de Girona per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha assegurat avui que “el vot al Partit Popular és l’únic vot útil per liquidar l’independentisme”. “Cada vot al Partit Popular és un vot que val el doble: d’una banda és un vot a favor de Catalunya, d’Espanya, de la Constitució, de l’Estatut i de la convivència; i d’altra banda, és un vot en contra de trencar Catalunya, de trencar Espanya, dels separatistes i dels extremistes”, ha remarcat.

En declaracions als mitjans durant una vista al mercat setmanal de Sant Feliu de Guíxols, Olmedo ha posat de manifest que “votar al Partit Popular és aplaudir el final del procés separatista”. “El que més temen els independentistes és un triomf del Partit Popular, perquè saben que va ser el Govern d’Espanya qui va frenar el procés, i saben que amb Mariano Rajoy al capdavant del Govern la llei es compleix tant a Catalunya com a la resta d’Espanya”, ha afegit.

D’altra banda, la cap de llista Popular ha explicat algunes de les propostes més rellevants del programa electoral del PPC de Girona en relació a la comarca del Baix Empordà. En aquest sentit Olmedo ha explicat que “impulsarem la construcció i millora de les infraestructures de la comarca que estan pendents des de fa temps, com per exemple la variant de la Bisbal o la finalització de l’anella de les Gavarres”.

Olmedo ha volgut remarcar també que “impulsarem la construcció d’una estació d’autobusos a Palamós i la Bisbal d’Empordà, necessàries ambdues des de fa temps,  sobretot pel que fa a garantir la seguretat dels passatgers, així com la millora dels Parc de Bombers de la comarca, la creació d’un servei de radiologia al CAP de Palafrugell i la creació de noves places de residència i llar-residència per a gent gran i per a persones discapacitades a la comarca”.

En aquest sentit Olmedo ha dit que “portem cinc anys amb un Govern de la Generalitat que s’ha despreocupat de les necessitats de les persones, aquesta situació cal revertir-la i això tan sols és possible amb un Partit Popular fort i clau en el proper Govern de Catalunya”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!