11 diciembre, 2017

Olmedo: “El vot al Partit Popular és l’únic vot útil per garantir que els independentistes mai se sortiran amb la seva”La cap de llista del Partit Popular Català de Girona per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha assegurat avui que “el vot al Partit Popular és l’únic vot útil per garantir que els independentistes mai se sortiran amb la seva perquè som el partit que ja ha frenat i frustrat els plans separatistes de Puigdemont”.

 

Després de participar en un debat electoral, Olmedo ha explicat que “el Partit Popular aposta per reconstruir tot allò que l’independentisme ha trencat, i per donar la volta a la situació econòmica”. En aquest sentit, la cap de llista del PPC de Girona ha assenyalat que “volem aprovar un pla de xoc per incentivar la tornada de les empreses que han abandonat Catalunya com a conseqüència de la inestabilitat política i la inseguretat jurídica”. “També ens comprometem a reduir tots els trams de l’IRPF autonòmic, especialment les rendes mitjanes i baixes, i bonificar el 99% de l’impost de donacions i successions”, ha afegit.

 

D’altra banda, Maria Àngels Olmedo ha lamentat que “els gironins i les gironines fa massa temps que esperen que algunes de les infraestructures del territori vegin la llum verda o es compleixin els terminis d’execució que la Generalitat ha incomplert en reiterades ocasions”. “Si tenim responsabilitats de govern, promourem l’obra pública deixada de banda per la Generalitat durant anys”, ha assegurat.

 

Així mateix, la candidata del PPC de Girona ha posat de manifest que “la inversió en sanitat, serveis socials i dependència també és per a nosaltres una prioritat, per tal de donar més i millors serveis a les persones i famílies en risc d’exclusió”.

 

Per acabar, la candidata del PPC de Girona ha assegurat que “el proper 21 de desembre votarem en unes eleccions transparents, democràtiques i amb garanties, que ens han de servir per encetar una nova etapa a Catalunya”, i ha afegit que “per recuperar la serenitat, la prosperitat i restablir la convivència a Catalunya, l’únic vot segur i útil és al Partit Popular”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!