7 diciembre, 2017

Olmedo: “El dia 21 de desembre, amb la força dels vots, tenim una gran oportunitat per recuperar la concòrdia”01. olmedo mercat can gibertLa cap de llista del PPC de Girona assenyala que “des del PP reivindiquem el respecte al pluralisme, i ara és el moment de posar fi a tantes i tantes actituds antidemocràtiques que neguen el pluralisme a la societat catalana”.

La cap de llista del Partit Popular Català de Girona per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha assegurat  avui que “el dia 21 de desembre, amb la força dels vots, tenim una gran oportunitat per recuperar la concòrdia per poder construir el futur que volem tots els catalans i tots els espanyols”.

Durant una visita al mercat setmanal de Can Gibert del Pla de Girona, acompanyada pel coordinador general del Partit Popular, Fernando Martínez-Maíllo, i la secretària primera de la Mesa del Congrés dels Diputats, Alicia Sánchez-Camacho, la cap de llista del PPC de Girona ha remarcat que “des del Partit Popular reivindiquem el respecte al pluralisme”. “Ara és el moment de posar fi a tantes i tantes actituds antidemocràtiques que neguen el pluralisme a la societat catalana”, ha afegit, explicant que “totes les posicions es poden defensar des del respecte a l’altre i a la llei i, per això, des del PP estem a favor del diàleg, del debat i de la controvèrsia política, perquè entre tots hem d’edificar la Catalunya que volem compartir”.

D’altra banda, Maria Àngels Olmedo ha assenyalat que “des del Partit Popular també treballem incansablement per la reconciliació”. “Fa 40 anys, els catalans vam ser protagonistes principals del gran projecte de convivència en llibertat: la Constitució del 1978”. “En aquell moment, el conjunt dels espanyols vam donar un exemple al món de pacte i reconciliació, i aquest esforç que ens va unir és ara més necessari que mai, i per això estic segura que el 21-D recuperarem l’impuls reconciliador perquè cap català torni a traslladar a la seva vida quotidiana l’enfrontament polític, i pugui tornar a conviure tranquil·lament amb el que pensa diferent”, ha destacat.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!