2 diciembre, 2017

Olmedo: “El 21D cal omplir les urnes de seny i de vots per la serietat i la responsabilitat”01.figueresLa cap de llista del PPC de Girona explica que “tenim una gran oportunitat per vèncer a un dels pitjors focus del populisme a Europa, que és el que fomenta l’odi a Espanya i a Europa, a la democràcia i a la pluralitat, a la llei i a la veritat”.

Assegura que “ningú ens farà fora ni d’Espanya ni d’Europa, i els separatistes no aconseguiran ni trencar els llaços que ens uneixen ni destruir els afectes que són resultat de segles d’història compartida”

La cap de llista del Partit Popular Català de Girona per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha assenyalat avui que “el proper 21 de desembre cal omplir les urnes de seny i de vots per la serietat i la responsabilitat”.

En declaracions als mitjans de comunicació a Figueres, acompanyada pel vicepresident del Grup Popular al Parlament Europeu, Esteban González Pons, Olmedo ha assegurat que “en aquestes eleccions tots els catalans tenim una gran oportunitat per vèncer a un dels pitjors focus del populisme a Europa, que és el que fomenta l’odi a Espanya i a Europa, a la democràcia i a la pluralitat, a la llei i a la veritat”. “El proper 21 de desembre vencerem al populisme que vol empobrir Catalunya, Espanya i Europa amb el seu afany de ruptura”, ha afegit.

Així mateix, Olmedo ha explicat que “el 21D també tenim una gran oportunitat perquè la veritat s’imposi a les mentides, perquè el seny guanyi a la demagògia, perquè tornin les més de 2.800 empreses que s’han vist expulsades de Catalunya,i per recuperar l’estabilitat, la tranquil·litat, la seguretat jurídica i la normalitat”.

La cap de llista del PPC de Girona també ha volgut destacar aquest matí que “des del Partit Popular oferim treballar junts per recuperar el futur”. “Ningú ens farà fora ni d’Espanya ni d’Europa, i els separatistes no aconseguiran ni trencar els llaços que ens uneixen ni destruir els afectes que són resultat de segles d’història compartida”, ha afegit sentenciant que “junts som més: més forts, més pròspers i, sobretot, millors”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!