15 diciembre, 2017

Olmedo demana el vot per al Partit Popular “a tots els catalans que volen recuperar la convivència i treballar per la reconciliació”01La cap de llista del Partit Popular Català de Girona per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha demanat avui el vot per al Partit Popular “a tots els catalans que volen recuperar la convivència i treballar per la reconciliació”. “Demano el vot al PPC a tots els catalans que també se senten espanyols, a tots els, com nosaltres, estan enfadats perquè els independentistes volen trencar el nostre país, i a tots els que van sortir al carrer per dir que Catalunya és Espanya”, ha afegit.

En declaracions als mitjans de comunicació, la cap de llista del PPC de Girona ha recordat que “l’independentisme no ha suposat cap benefici per a la vida dels catalans”. “En els últims cinc anys no s’ha aprovat cap llei que hagi contribuït a la recuperació econòmica, la creació d’ocupació o el benestar dels catalans”, ha criticat posant de manifest que “el procés separatista ha estat una pèrdua de temps, energies i diners perquè mentre es destinaven milions d’euros a intentar estructures d’Estat legals que només beneficiaven uns pocs, es retallava en el realment important, com l’educació, l’ocupació, els serveis socials i la sanitat”.

En contraposició a això, Maria Àngels Olmedo ha assegurat que “des del Partit Popular sabem el que s’ha de fer”. “Hem demostrat que sabem com sortir endavant, som el partit que ha fet més per la modernització i la prosperitat a Espanya”, ha afirmat afegint que “volem una Catalunya més pròspera, més lliure, més justa i amb més futur: volem una Catalunya d’oportunitats per a tots”.

En aquesta línia, Olmedo ha remarcat que “tenim un projecte per a tots els catalans”, i així mateix ha explicat que, entre d’altres mesures importants que formen part del nostre programa electoral, “impulsarem una reducciófiscal molt important per a empreses i rendes mitjanes, bonificarem l’educació de 0 a 3 anys, crearem una deducció d’IRPF per a despeses escolars i per mútua mèdica, reduirem un 30% de les taxes universitàries,i augmentarem el parc social d’habitatge”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!