20 noviembre, 2017

Olmedo: “Ara som nosaltres els que diem ‘volem votar’ per posar fi al procés tòxic dels separatistes”02 Girona 20171117La cap de llista del PPC de Girona en les eleccions autonòmiques del 21-D assegura que “volem que torni la concòrdia, perquè volem viure tranquils, i volem que tornin les empreses, perquè volem que hi hagi més i millors llocs de treball

“Els catalans que també ens sentim espanyols protagonitzarem el futur de Catalunya, i ho farem amb responsabilitat i ànim de concòrdia”

La cap de llista del Partit Popular Català de Girona en les eleccions autonòmiques del proper 21 de desembre, Maria Àngels Olmedo, ha assegurat avui que “ara som nosaltres els que diem que volem votar per posar fi al procés tòxic dels separatistes”. “Som nosaltres, el Partit Popular, els que hem aturat el cop separatista, i hem desbloquejat la situació posant urnes de veritat perquè tots els catalans puguem enviar a la paperera de la història el procés que tant mal ens ha fet, i fer fora a aquells irresponsables que només ens han portat ruïna i discòrdia”, ha afegit.

La cap de llista del PPC de Girona ha fet aquestes afirmacions en un acte del partit celebrat aquest migdia a Girona, on han participat la secretària general del PP, María Dolores Cospedal, a qui s’ha mostrat agraïda per “estar sempre al costat del Partit Popular Català”; i també el president del PPC i candidat a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, qui, tal i com ha expressat Olmedo, “és el millor líder que podríem tenir, una persona que parla clar, que diu el que pensa i que sap governar, com ha demostrat sent alcalde de la tercera ciutat més gran de Catalunya, Badalona”.

Durant la seva intervenció, Maria Àngels Olmedo ha assegurat que “per a aconseguir que el Partit Popular sigui decisiu en el proper Parlament no podem oblidar mai les persones del partit que ho poden fer possible, que lluiten cada vot i que organitzen carpes, la veritable Catalunya valenta que surt al carrer per a escoltar a tothom i per a convèncer els seus veïns de què el Partit Popular és la millor opció per a la recuperació de Catalunya”.

Per tot plegat, Maria Àngels Olmedo ha posat de manifest que “el Partit Popular, el partit més fort a Espanya i a Europa, ha de ser també fort i decisiu a Catalunya perquè tots junts puguem tirar endavant i recuperar tot allò que s’ha trencat en els últims temps”. “Volem que torni la concòrdia, perquè volem viure tranquils, i volem que tornin les empreses, perquè volem que hi hagi més i millors llocs de treball”, ha remarcat.

A més, ha assegurat Olmedo, “som un partit seriós que sap governar, perquè governar és prendre decisions amb intel·ligència i pensant en tots i no només en els que ens voten, i governar és actuar amb prudència, però també amb coherència i fermesa, i això és que ha fet el PP, aplicar la llei amb intel·ligència”. “Gràcies al PP els separatistes ja tenen molt clar que en aquest país ningú està per sobre de la llei i que mai deixarem que ningú destrueixi la democràcia i l’ordre constitucional a Catalunya”, ha afegit.

Finalment, la cap de llista del PPC de Girona ha constatat que “ara els que prometien la república catalana estan corrent a presentar-se a les urnes que ha posat Mariano Rajoy, i fins i tot la CUP es presenta a les eleccions convocades pel Partit Popular”. “Però ara hem d’estar il·lusionats, perquè el canvi està més a prop que mai, els catalans que també ens sentim espanyols protagonitzarem el futur de Catalunya, i ho farem amb responsabilitat i ànim de concòrdia”, ha conclòs.

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!