2 febrero, 2017

La Junta Directiva del PPC de Girona es reuneix per debatre sobre les ponències del pròxim Congrés Nacional del Partit PopularJunta Directiva 01Al Congrés Nacional del PP hi assistiran 13 compromissaris en representació del PPC de Girona

La Junta Directiva provincial del Partit Popular de Girona s’ha reunit aquesta tarda per tractar diferents temes relacionats amb el proper Congrés Nacional del partit, que se celebrarà a Madrid la setmana vinent.

En aquest sentit, s’ha parlat de les esmenes que els compromissaris del partit a Girona han presentat a les diferents ponències. S’ha explicat el funcionament intern del Congrés, tant en plenari com en comissions perquè tots els compromissaris estiguin informats de quin és el sistema que es farà servir per al debat d’aquestes ponències.

Al Congrés Nacional del Partit Popular hi assistiran 13 compromissaris en representació del PPC de Girona, amb els que totes les comarques gironines hi estaran representades.

D’altra banda, durant el transcurs de la Junta Directiva, diferents membres de la mateixa han mostrat el seu malestar i la seva desaprovació pels comentaris que van fer fa uns dies el regidor del PP a Vilafant, José Francisco Parra, i el regidor del partit a Figueres, Diego Borrego, a les xarxes socials.

Davant això, la Junta Directiva ha mostrat el seu desacord amb aquestes “desafortunades declaracions” i s’ha advertit als dos regidors que “això no pot tornar a passar”, i que no poden tornar a fer més manifestacions com aquestes, ja que no són les actituds que s’esperen dels càrrecs públics del nostre partit”. I en aquest sentit, tant el regidor del PP de Vilafant, com el regidor del PP de Figueres han reiterat les seves disculpes per aquests fets i han assegurat que no tornarà a passar.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!